Sök

Ta gärna del av det profetiska budskap som likt psalmerna i Bibeln alla är inspirerade av Guds Helige Ande.Välkommen till vår hemsida

Vår kallelse
Så här verkar den profetiska gåvan genom mig och min fru.
Tänk dig själv att inte kunna spela särskilt bra men ändå få en kallelse att bygga och driva ett “Lovsångens Hus”
Så var det för mig för ca 20 år sedan då Gud sade klockrent rakt in i min ande att: Bygg ett lovsångens hus! Driv ett lovsångens hus! Men allt därutöver är från den onde!

Jag hade ingen som helst aning om hur detta skulle gå till.Skriva i poesi t.ex var jag helt främmande inför, hur gör man då undrade jag?

Och göra egen musik, något sådant hade jag aldrig sysslat med. Jag hade lagat vitvaror som tvätt och diskmaskiner så det kunde jag, men spela och göra musik samt skriva texter på rim, nej det hade jag inga som helst begåvningar till.

Men så går tiden och jag glömmer snart allt detta, inte min kallelse, men att försöka göra något jag inte hade kunskap till var ingen ide.Jag var helt beroende av Herren själv till detta så mina egna försök gav jag snart upp.

Men så en natt långt senare händer det något som förändrar allt!Jag vaknar mitt i natten av att det sjunger en ny sång inom mig, både vers och refräng går om och om igen, tills jag går upp och skriver ner allt på ett papper och klinkar in melodin på min lilla keyboard jag brukade klinka på ibland.

Det var en keyboard med mycket knappar på och med autocomp i.Eftersom jag inte var så begåvad att själv kunna spela var jag beroende av dessa funktioner för att det skulle låta någonting.

Denna första låt kommer att heta “Nu vill jag sjunga en lovsång till din ära” den har i dag Nr 82 av våra lovsånger.
Efter denna natt var nästan allt som kom ur min mun, på rim.Helt plötsligt var det den enklaste sak för mig att rimma och det är fortfarande så, det kan min familj intyga.

Dessutom gav Gud mig en hustru som är Maria som har musikalisk begåvning och är duktig på ackordsättning, så nu fick jag hjälp att förstå vilka fina accord jag kunde använda i sångerna, sedan sjunger hon dessutom vackert vilket ledde fram till att jag också fick gåvan att kunna redigera och mixa ihop sången och musiken till en färdig låt. Det finns på vår hemsida många av dessa att lyssna till.
Idag spelas det en del av dessa på olika lokala radiostationer runt om vårt land.

Så både musik och text är kommet från Anden och gör så alltjämt.Idag är vi uppe i 275 sånger och det fortsätter hela tiden. I varje olika sammanhang där Anden vill säga något till tröst lära eller förmaning, så blir det en ny sång gjord.

Jag är smord med olja av ett Guds redskap på Herrens befallning till profet. Och Andens profetiska budskapen är bland annat i dessa sånger. Jag får även ge till människor vad de behöver genom tal och umgänge, och vittna om olika erfarenhets sanningar men varje sång innehåller vad Anden vill förmedla i olika sammanhang.

Detta är något som jag är helt säker på eftersom jag inte har varit i närheten av att i egen begåvning kunna göra en sång varken till musik eller textinnehåll, något jag är mycket tacksam för idag.

Så om du tar dig tid att sjunga eller kanske bara lyssna och se texterna, några var gång så kommer din tro att växa och sanningen slå rot i dig, så som den gjort i oss.

Lycka tillIngemar och Maria